פוסטים שתוייגו ‘מאכלי ים’

ניטן תאי – אסיה הרחוקה במרחק נגיעה עם שף משלנו שעושה את ההבדל

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת ניטן תאי, רח' הארבעה 21 ת"א. המסעדה, שעברה שינוי משמעותי מאז פתיחתה, מגוונת ונגישה יותר כיום לקהל הישראלי תוך ניצוחו של השף שחף שבתאי, בעל רזומה עשיר של ניהול מסעדות  אסייתיות בארץ ובעולם התחלנו: כבר בכניסה צללנו לאווירה התאילנדית במקום. 2 מארחות תאילנדיות בלבוש מסורתי בכניסה, מקבלות אותנו למסעדה…

קרא עוד

בין סמטאות יפו הלוחשות נמצא הבר העות'ומני הכי מגניב באזור!

מגזין האוכל יצא לבלות בבר מסעדת אונזה, הממוקם ברחוב רבי חנינא 3, שוק הפשפשים, יפו.  האח הצעיר והבועט של מסעדות "משייה" ו-"קיטשן מרקט". אזור שוק הפשפשים הגועש הפך כבר מזמן למקום רווי ומשופע במקומות בילוי אטרקטיביים ומגוונים. האותנטיות העתיקה לצד צבעוניות עכשווית, עם אוכל טוב והרבה אלכוהול משובח. לכן נכנסנו לאונזה להרים כוסית ולנשנש משהו…

קרא עוד

משייה הפתעה של טעמים בניחוח של חוויה שלא תשכחו!

  מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת "משייה" המדוברת, שאוזכרה לא אחת ברשימות המסעדות שכל תל-אביבי חייב לבקר בה. המסעדה, בניצוחו הקולינארי של השף יוסי שטרית, ממוקמת בלובי מלון מנדלי ברחוב מנדלי מוכרי ספרים 5, ת"א. זהו אזור אורבני ותוסס, שמרכז סביבו לא מעט מקומות בילוי. חלל המסעדה, עם בר גדול ועשיר במרכזו, מעוצב באווירה…

קרא עוד

חוויה קולינארית יפנית עם לב ישראלי וקוקטייל אחד מנצח

מגזין האוכל יצא לבדוק את המסעדה היפנית הוותיקה יאקימונו ברוטשילד 19 ת"א, הרשת הוותיקה שהוקמה ע"י המסעדן אבי כהן ז"ל שהביא את האוכל היפני עם הלב הישראלי לארץ לפני 26 שנה וכיום ילדיו ממשיכי דרכו. כשנכנסו למקום קיבלנו רושם של מסעדה יוקרתית שלא מתאימה לכל כיס, אך כבר שראינו תפריטים, יכולנו להבין שהרושם מוטעה, במסעדה…

קרא עוד