פוסטים שתוייגו ‘קוקטייל’

הראיסה בר במתחם הלוהט בשוק הפשפשים, הרבה יותר מסתם בר בשוק

אוגוסט. שישי בצהריים. יפו. שוק הפשפשים. חם. זוגתי ואני נמלטים מרחוב רבי יוחנן המהביל אל המזגן. מתיישבים באזור הלוהט ביותר בראיסה בר ולא בגלל החום. מיותר לציין שהאזור הלוהט בראיסה הוא הבר שסביבו מתרחש כל האקשן. ראיסה בר הוקם לפני קרוב לשנה וחצי בשוק הפשפשים ביפו וקורא לעצמו בשם "בר אוכל". הגענו לבדוק האם ראיסה…

קרא עוד

אתגר האוכל הגדול במסעדת המעשנה!

אתגר האוכל הראשון של מגזין האוכל יצא לדרך במסעדת המעשנה במושב ינוב, השאלה האם אתם מוכנים לפרק שישאיר אתכם רעבים במיוחד!!! צפו באתגר האוכל הגדול במסעדת המעשנה עם שני מתמודדים שיתחרו על למעלה מקילו בשר! אזהרה: לא לצפייה לאנשים רעבים רוצים להשתתף באתגרים הבאים? עקבו אחרינו באינסטגרם ובפייסבוק שנעדכן אתכם באתגרים הבאים! אינסטגרם מגזין האוכל…

קרא עוד

יצאנו לאכול אצל פדריק האיש והמגבעת במקום די מפתיע במודיעין

השעה היא צהריי היום, הולכים לאכול צהריים במסעדת פדריק, במתחם ישפרו סנטר במודיעין, אזור תעשייה מסחרי שמתחושה שלנו לא מייצג סביבה קולינרית במיוחד, אך עם זאת יש כמה פנינים קולינריים באזור. חוץ המסעדה בהחלט נראה מזמין, שילוב העץ יחד עם העציצים הירוקים והפרגולה התכלת מעביר משהו חמים ונעים שמהווה נוף שונה ומיוחד לאזור. התחלנו: כמיטב…

קרא עוד

ניטן תאי – אסיה הרחוקה במרחק נגיעה עם שף משלנו שעושה את ההבדל

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת ניטן תאי, רח' הארבעה 21 ת"א. המסעדה, שעברה שינוי משמעותי מאז פתיחתה, מגוונת ונגישה יותר כיום לקהל הישראלי תוך ניצוחו של השף שחף שבתאי, בעל רזומה עשיר של ניהול מסעדות  אסייתיות בארץ ובעולם התחלנו: כבר בכניסה צללנו לאווירה התאילנדית במקום. 2 מארחות תאילנדיות בלבוש מסורתי בכניסה, מקבלות אותנו למסעדה…

קרא עוד

בין סמטאות יפו הלוחשות נמצא הבר העות'ומני הכי מגניב באזור!

מגזין האוכל יצא לבלות בבר מסעדת אונזה, הממוקם ברחוב רבי חנינא 3, שוק הפשפשים, יפו.  האח הצעיר והבועט של מסעדות "משייה" ו-"קיטשן מרקט". אזור שוק הפשפשים הגועש הפך כבר מזמן למקום רווי ומשופע במקומות בילוי אטרקטיביים ומגוונים. האותנטיות העתיקה לצד צבעוניות עכשווית, עם אוכל טוב והרבה אלכוהול משובח. לכן נכנסנו לאונזה להרים כוסית ולנשנש משהו…

קרא עוד