פוסטים שתוייגו ‘שף’

בשורה קולינרית בגליל וחוויה לכל המשפחה!

אז אחרי שווקי האוכל בחו"ל ובמרכז הארץ, אפשר להגיד המון מזל טוב גם לצפון שלנו שהתחדש באגמון מרקט שוק אוכל בגליל העליון!!! מדובר במתחם קולינרי שנמצא על כביש 90 בכניסה לאגמון החולה בצמוד למלון גליליון כשגם הוא די חדש בנוף. "אגמון מרקט" הוקם בהשקעה של כ-40 מיליון ₪  ע"י איש העסקים חיים אוחיון שמשקיע רבות…

קרא עוד

הצפון הירוק מתחדש בשוק אוכל ססגוני "אגמון מרקט"

אם אתם אוהבים לנפוש ולטייל בצפון הירוק שלנו אז יש לנו עבורכם גם בשורה קולינרית! לראשונה באזור הצפון נפתח אגמון מרקט מתחם קולינרי בגליל העליון על כביש 90, בכניסה לאגמון החולה בצמוד למלון גליליון. שוק האוכל משתרע על שטח של 4,000 מ"ר כחלק ממתחם התיירות "גלילון" המתחם מביא לצפון את בשורת שווקי האוכל התוססים מחו"ל או…

קרא עוד

לצאת מהמלון לחוויה קולינרית אילתית במיוחד

טוב, מלא זמן שלא הייתי באילת. וכשאני אומר מלא, אני מתכוון כמה שנים טובות, לפחות 5-6 שנים. מבחינתי, אילת תהיה תמיד עיר התיירות של המדינה. איזה מלון איכותי להתפנק, ים וכמובן לגלות את פניני הקולינריה של העיר. אני פחות מתחבר לאילת בחודשי הקיץ העמוסים, אבל בשאר הזמן אפשר ליהנות שם מאחלה חופשה. עדיין אני חושב…

קרא עוד

"טיול אחרי צבא" עם חוויה של אוכל הודי שמח וצבעוני!

יש לי וידוי קטן: מעולם לא עשיתי טיול של "אחרי צבא". ברור שטיילתי באירופה מספר פעמים לאחר סיום השירות הצבאי אבל לא הלכתי להיזרק איפשהו במזרח הרחוק או אי שם בדרום אמריקה. המשמעות של כל זה היא שעדיין לא נסעתי להודו. זו כנראה הדרך הטובה ביותר לדעתי לבוא לאכול אוכל הודי בארץ: להגיע בראש נקי,…

קרא עוד

צרפתי וישראלי שנפגשים בלב הסצנה התל אביבית לקוקטיילים יצירתיים

עוד מקום מסקרן שנפתח לפני כמה חודשים הוא גסטרו בר הוטל דה ויל, ברח' דיזנגוף 230, ת"א של אריאל לייזגולד וקבוצת ה"מאנקי ביזנס" ממקימי הבל בוי, הבאטלר וה-223, מקומות המשמשים כחלק בלתי נפרד מהסצנה התל-אביבית. שף המקום יוגב ירוס, שברזומה שלו אפשר למצוא מסעדות כמו מל ומישל, ליטל איטלי ומטבחצר, נחשב שף מאוד יצירתי שיצר…

קרא עוד

מסעדת הקובייה, מסעדה עם נשמה של שוק, פרחונית ומתובלת

טרנד המסעדות בשווקים ממשיך לתפוס תאוצה והופך למקום בילוי וחוויה לכל המשפחה. פייר, אין לי עם זה בעיה, ואם בתי הקולנוע הפכו לקומפלקסים שמכילים קניון ומסעדות, אין בעיה שהשווקים יהפכו למקומות בילוי לא פחות חווייתים. אין ספק שכולם מרוצים מהסיטואציה, במיוחד אני שחולה על שווקים, על הריחות, על התפאורה, עממיות, אותנטיות ומלא עוצמה, משהו שמחזיר…

קרא עוד

מסעדת ריפאבליק, צריך להתרגל – הוד השרון על המפה ותישאר על המפה!

צהריי היום, השמש יוקדת, נכנסנו לסעוד צהריים במסעדת ריפאבליק, ברח' הנגר 24, הוד השרון. לאט ובטוח סצנת הקולינריה בהוד השרון מתפתחת לזירה תוססת ושוקקת ביותר. אם יש מסעדות ששווה לחזור אליהן שוב ושוב, אין ספק שהמסעדה הזו נכנסת בקלות לרשימה. נכנסנו במהירות פנימה לברוח מהחום אל המזגן. חלל המסעדה גדול ומאוד מרשים. בר משקאות  גדול…

קרא עוד

זוכה הריאלטי הראשון בישראל שומר על איכות למעלה מ-15 שנה!

במושב סגולה שבדרום הארץ נמצאת אחת ממסעדות השף הוותיקות בארץ. מסעדת כרמים קיימת כבר למעלה מ-15 שנים, נצח במושגי מסעדנות. שף המסעדה הוא סהר רפאל, זוכה ריאלטי האוכל הראשון בישראל בתוכנית "המטבח" עם השף עזרא קדם, שבחר להתרחק קצת מאור הזרקורים ולהמשיך לבשל ולהמציא את עצמו כל פעם מחדש במסעדת כרמים עם תשוקה וחריצות גבוהה.…

קרא עוד

ערב חוויתי של צילום ואוכל שילוב מנצח!

כתבה זו היא חלק מסדרת כתבות על אודות סדנאות וארוחות מעניינות של שפים, טרנד לא חדש אך ממשיך להתפתח ולתפוס תאוצה. פתאום, שפים נהדרים שהיו בחלק האחורי של המטבח עוברים לקדמת הבמה ונגישים אלינו בחוויה אישית ובגובה העיניים, דבר שלא חווים בדרך כלל במסעדה. סדנת בישול וצילום של השף גיל אבירם והצלמת חגית גורן הגענו…

קרא עוד

רכבת לילה קולינרית לתל-אביב

כל כך הרבה חוויות עוברות עלינו ברכבת ישראל, בנסיעה לעבודה או לבסיס וכמובן הביתה, אבל את החוויה הזו לא אשכח לעוד הרבה זמן. מעבר לחוויית הנסיעה ישנן גם פעילויות רבות שעושים ברכבת ישראל  לשם יצירת הנאה צרופה של חוויה ו"פאן", כמו רכבת הכלניות שנסעה דרומה אל מרבדי הכלניות  הפורחים עם סיורים מודרכים וביקור בשוק מקומי.…

קרא עוד