מסעדות

להרגיש בחו"ל בלי לצאת מהארץ! מלון רמדה אוליבייה נצרת

בזמן שהטיסות סגורות, קבלו חוויה של חו"ל בלי לצאת מהארץ! מלון רמדה אוליבייה נצרת מחדש פעילות ומשיק קונספט חדש: חוויה קולינרית אותנטית עילית ומוקפדת. חבילות לינה, אופציה לסיורים קולינריים, סדנאות בישול, טעימוצ, מסעדות, מנות ספיישל, סופ"שים קולינריים ועוד הפתעות. מלון רמדה אוליבייה נצרת נפתח בתחילת שנת 2017. במלון 195 חדרים וסוויטות המעוצבים בסגנון מודרני ומשלבים…

קרא עוד

מתי בפעם האחרונה בישלתם בגריל של 3 כוכבי מישלן?

בזמן שצריכת הבשר בארץ ובעולם עולה בעשרות אחוזים, חברות הגריל מנסות לספק את הצרכן במוצרי גריל איכותיים על מנת ליצור להם את החוויה הנוחה והטובה ביותר. אך עם זאת הפערים בגרילים הקיימים אינם גדולים, הן מבחינת הנראות והטכניקות הקיימות ברוב המכשירים, עד שהכרתי את הגרילים של Everdure ההשקה האחרונה שהייתי לפני הקורונה התקיימה בבית השגריר…

קרא עוד

המסע מהעולם החרדי להומלס תל אביבי ועד אומן מיניאטוריות בלתי נשכח!

יעקב בלומנטל, בן 38 אומן מיניאטורות תל אביבי שחי ונושם את העיר. אוהב להנציח את הרגעים המיוחדים בעיר באמצעות מיניאטורות בגודל של פחות מסנטימטר עם עולם שהוא בונה דרך עיניו אם זה בתוך יצירה קולינרית או יצירה של מקומות אייקונים בעיר. את יעקב הכרתי דרך הרשתות חברתיות, בנאדם שמאוד סיקרן אותי שהייתי חייב לפגוש, אחרי…

קרא עוד

מונדו 2000 – על גג העולם עם אווירה טובה ואוכל טעים במיוחד!

כבר הרבה זמן שאני שומע על מקום בילוי בתל אביב בשם "מונדו 2000", הממוקם בלוינסקי 39 קומה 6. סוג של רסטו קלאב. שמעתי גם שיש אוכל טעים אז בכלל היו לי את כל הסיבות שאני צריך בשביל להגיע. יום חמישי בערב אחרי צליחת מציאת החנייה באזור לוינסקי, מחפש את המקום. די הפתיע אותי שבאזור יש…

קרא עוד

רשת ריבר – אחרי 20 שנה עדיין ממשיכים לחדש ולהפתיע!

צהריי היום הרעב התמידי שתוקף אותי, או בעצם הרעב שמלווה אותי כל היום הגיע והפעם הולך לבקר את סניף הדגל של רשת ריבר בדוד סחרוב 26 בראשון לציון. אוכל אסייתי תופס אצלי חלק נכבד במסע הקולינרי, יש לי המון כבוד לרשת ריבר שכבר קיימת 20 שנה במושגים של מסעדנות בישראל מדובר כמעט בחיי נצח, הסניף…

קרא עוד

מנטנטן ראמן בר, לאכול בת"א ולהרגיש בטוקיו!

ברחוב נחלת בנימין 57 בתל אביב, באמצע ההמון הסואן, נמצא השער לטוקיו, יפן. ברגע שנכנסנו למסעדה היפנית מנטנטן, נשאבנו לעולם אחר של ריחות וצלילים. החלל מעוצב בסגנון יפני מסורתי, כיסאות ושולחנות מעץ וכרזות עם כיתוב ביפנית מכסים את הקירות. יש מקומות ישיבה בשולחנות או לאורך הבר, שצמוד  לעמדת השף עם הגריל היפני, ככה אפשר לצפות…

קרא עוד

מסעדת HARVEY'S בשורה מעושנת לאוהבי הבשר בירושלים

כל ביקור בירושלים יוצר אצלי סוג של התרגשות. עיר אחת כל כך הרבה עניין, כל כך הרבה היסטוריה אשר מרכזת סצנה קולינרית במיטבה, החל מאוכל רחוב מהפנט ועד מסעדות בלתי נשכחות. מזרח ומערב שמתחברים יחדיו. כך בצהריי היום הגעתי למסעדה שהייתי חייב לבקר, מסעדת HARVEY'S  ברח' בן שטח 7. המסעדה הינה מעשנת העץ היחידה באזור…

קרא עוד

מסעדת 206 דגים – נוסטלגיה עם טעמים שהם עושים הכי טוב!

כבר כמה עשורים כשאומרים את המספר 206 ישר הספרה מזוהה עם מסעדת הבשרים והדגים בתל אביב. המוסד הקולינרי הנוסטלגי שתמיד היה שם לחגיגות ואירועים מיוחדים שחלקם הגדול חקוק היטב בהיסטוריה של מדינת ישראל. עד היום המסעדה נחשבת למעוז הספורטאים והאישיים שמרגישים במקום כמו בית. עם הרעב של הצהריים הגעתי למסעדת 206 בצהלה ברח' משה סנה…

קרא עוד

באיגרא רמא חומר הגלם הוא לא רק סיסמא!

בצהריי היום אני מגיע לאזור ההומה של תל אביב, למסעדה החדשה איגרא רמא ברחוב ברנר 2, הממוקמת לא רחוק משוק הכרמל ומקבילה לשינקין. כבר מבחוץ אפשר להרגיש בוויב של המקום. חוץ המסעדה לא צועק ובולט, לא תראו שלט ניאון גדול מלמעלה, כאילו משהו ביישני וצנוע כשמכירים את הבעלים וטועמים מבינים שזה תפור לאופי המסעדה. מסעדת…

קרא עוד

חוויה קולינרית אחרת בנוף הישראלי שעושה את ההבדל!

הקופי בר, ביד חרוצים 13 ת"א, הינו מוסד קולינרי וותיק בישראל ובעיקר במחוזות תל אביב הדינאמית והתוססת שהמסעדות בה נפתחות ונסגרות בקצב הסמבה. הקצב הגבוה של העיר שהפך לסטטוס, שהפך לשגרה, לפיו כל מסעדה שמחזיקה מעל עשור נחשבת  כבר לנכס. הקופי בר,  שקיימת כבר יותר מעשרים שנה, הוקמה בידי מתי ורותי ברודו שלאחרונה גם הגיחה…

קרא עוד