מלוחייה מצרית עם קציצות

הוראות הכנה: שופכים לסיר גדול ועמוק 2 ליטר מים רותחים להוסיף 2 בצלים  בינוניים קלופים מוסיפים 2 שיני שום קלופים מוסיפים 5 גרונות עוף טריות ונקיות להרתיח את הכל ואחרי 20 דק' לנקות עם מסננת קטנה את הקצף הלבן שמופרש מהגרונות מוסיפים את שקית המלוחיה אחרי שהפשירה ( מי שרוצה מוזמן לקנות טרי עלים קטנים-…

קרא עוד

ספריטו הודו קוביות

הוראות הכנה: מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להשחמה ומוציאים על נייר סופג (בינתיים שיחכה לנו נכניס אותם בהמשך) לשים בסיר עמוק 5 כפות שמן זית, 2 שיני שום חתוכים דק, גבעול סלרי אחד חתוך לעיגולים, כפית וחצי כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח אטלנטי, לערבב ולטגן מעט כדי שכל הטעם של התבלינים…

קרא עוד

דג לברק קריספי עם ירקות בתנור

הוראות הכנה: על מגש תנור לשים נייר אפייהובמרכזו את דגי הלברק כאשר חותכים פס באמצע לאורך כל דג משני הצדדים, מפזרים מסביב מגוון עגבניות שרי אפשר מכל הסוגים,פלפלים ירוקים חריפים, סלייסים טבעות של צ'ילי אדום, בצלי שאלוט חתוכים לחצי מסביב,  2 קוביות חמאה משני הצדדים לקבלת רוטב מדהים למשוח את הדגים עם המרינדה משני הצדדים…

קרא עוד

מרק איטלקי עם מיטבולס

הוראות הכנה: מתחילים בהכנת הקציצות, מערבבים את כל הרכיבים למסה אחידה מקבבים לקציצות אחידות בינוניות מטגנים קלות עד לצבע זהבהב ומוציאים לכלי עד לרגע הכנסתם למרק עוברים  להכנת המרק, 4 כפות שמן בסיר עמוק וגדול מטגנים את הבצל והשום תחילה מוסיפים את הירקות מוסיפים העגבניות, רסק העגבניות ופחית העגבניות המרוסקות מוסיפים את התבלינים ונותנים להכל…

קרא עוד

נאגטס עוף קל וממכר

הוראות הכנה: למסת הבשר להוסיף מיונז, חרדל, פלפל שחור, מלח וקמח לבן, לערבב לעיסה אחידה. אם חזה העוף הוא מספיק קר העיסה שלכם תהיה יציבה. אם לא, פשוט להכניס לחצי שעה למקרר והיא תתייצב. להכנת הנאגטס עם הציפוי: עובדים עם נייר אפייה על משטח העבודה, לוקחים ליד 3 קעריות: אחת עם מים, אחת עם 2…

קרא עוד

סירות תפוחי אדמה ממולאות בשר ברוטב עגבניות

הוראות הכנה: להכנת הסירות להכנת הסירה – מקלפים את תפוח האדמה חותכים לרוחב את הקצה העגול טיפה, לא זורקים את החתיכה שחתכנו אנו נשתמש בה למילוי. מרוקנים את התפוח אדמה מבפנים בצורת סירה (עם כף/ או כף גלידה מה שיש לכם)  – בלי לשבור את השוליים, לרוקן עד שהדופן לא עבה ויש עומק מספיק בשביל…

קרא עוד