פוסטים שתוייגו ‘מסעדת שף’

מונדו 2000 – על גג העולם עם אווירה טובה ואוכל טעים במיוחד!

כבר הרבה זמן שאני שומע על מקום בילוי בתל אביב בשם "מונדו 2000", הממוקם בלוינסקי 39 קומה 6. סוג של רסטו קלאב. שמעתי גם שיש אוכל טעים אז בכלל היו לי את כל הסיבות שאני צריך בשביל להגיע. יום חמישי בערב אחרי צליחת מציאת החנייה באזור לוינסקי, מחפש את המקום. די הפתיע אותי שבאזור יש…

קרא עוד

מסעדת 206 דגים – נוסטלגיה עם טעמים שהם עושים הכי טוב!

כבר כמה עשורים כשאומרים את המספר 206 ישר הספרה מזוהה עם מסעדת הבשרים והדגים בתל אביב. המוסד הקולינרי הנוסטלגי שתמיד היה שם לחגיגות ואירועים מיוחדים שחלקם הגדול חקוק היטב בהיסטוריה של מדינת ישראל. עד היום המסעדה נחשבת למעוז הספורטאים והאישיים שמרגישים במקום כמו בית. עם הרעב של הצהריים הגעתי למסעדת 206 בצהלה ברח' משה סנה…

קרא עוד

באיגרא רמא חומר הגלם הוא לא רק סיסמא!

בצהריי היום אני מגיע לאזור ההומה של תל אביב, למסעדה החדשה איגרא רמא ברחוב ברנר 2, הממוקמת לא רחוק משוק הכרמל ומקבילה לשינקין. כבר מבחוץ אפשר להרגיש בוויב של המקום. חוץ המסעדה לא צועק ובולט, לא תראו שלט ניאון גדול מלמעלה, כאילו משהו ביישני וצנוע כשמכירים את הבעלים וטועמים מבינים שזה תפור לאופי המסעדה. מסעדת…

קרא עוד

חוויה קולינרית אחרת בנוף הישראלי שעושה את ההבדל!

הקופי בר, ביד חרוצים 13 ת"א, הינו מוסד קולינרי וותיק בישראל ובעיקר במחוזות תל אביב הדינאמית והתוססת שהמסעדות בה נפתחות ונסגרות בקצב הסמבה. הקצב הגבוה של העיר שהפך לסטטוס, שהפך לשגרה, לפיו כל מסעדה שמחזיקה מעל עשור נחשבת  כבר לנכס. הקופי בר,  שקיימת כבר יותר מעשרים שנה, הוקמה בידי מתי ורותי ברודו שלאחרונה גם הגיחה…

קרא עוד

שף שלא מחפש למצוא חן בעיני אף אחד אלא מתעסק בלהכין אוכל טעים!

אני באופן אישי, מאוד אוהב את הטרנד העולמי של מסעדות שף בבתי מלון ששוטף גם את ישראל בשנים האחרונות ובלא מעט מקרים גם מצדיק את עצמו. בלו סקיי של מאיר אדוני במלון קרלטון, משייה של יוסי שטרית במנדלי, ה"ברווזיה" של רזי במלון SOAL ועוד.כך מתנהגת גם MAPU של ניר צוק. המסעדה צופה לרחוב וממוקמת בקומת…

קרא עוד

ניטן תאי – אסיה הרחוקה במרחק נגיעה עם שף משלנו שעושה את ההבדל

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת ניטן תאי, רח' הארבעה 21 ת"א. המסעדה, שעברה שינוי משמעותי מאז פתיחתה, מגוונת ונגישה יותר כיום לקהל הישראלי תוך ניצוחו של השף שחף שבתאי, בעל רזומה עשיר של ניהול מסעדות  אסייתיות בארץ ובעולם התחלנו: כבר בכניסה צללנו לאווירה התאילנדית במקום. 2 מארחות תאילנדיות בלבוש מסורתי בכניסה, מקבלות אותנו למסעדה…

קרא עוד

בין סמטאות יפו הלוחשות נמצא הבר העות'ומני הכי מגניב באזור!

מגזין האוכל יצא לבלות בבר מסעדת אונזה, הממוקם ברחוב רבי חנינא 3, שוק הפשפשים, יפו.  האח הצעיר והבועט של מסעדות "משייה" ו-"קיטשן מרקט". אזור שוק הפשפשים הגועש הפך כבר מזמן למקום רווי ומשופע במקומות בילוי אטרקטיביים ומגוונים. האותנטיות העתיקה לצד צבעוניות עכשווית, עם אוכל טוב והרבה אלכוהול משובח. לכן נכנסנו לאונזה להרים כוסית ולנשנש משהו…

קרא עוד

משייה הפתעה של טעמים בניחוח של חוויה שלא תשכחו!

  מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת "משייה" המדוברת, שאוזכרה לא אחת ברשימות המסעדות שכל תל-אביבי חייב לבקר בה. המסעדה, בניצוחו הקולינארי של השף יוסי שטרית, ממוקמת בלובי מלון מנדלי ברחוב מנדלי מוכרי ספרים 5, ת"א. זהו אזור אורבני ותוסס, שמרכז סביבו לא מעט מקומות בילוי. חלל המסעדה, עם בר גדול ועשיר במרכזו, מעוצב באווירה…

קרא עוד

בין בנייני השכונה, נמצאת מסעדה עם הרבה אישיות וכריזמה

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת לוקנטה, של השף שלמה עזרן יוצא מאסטר שף (שזכה לציטוט המפורסם מרושפלד: "אתה לא גאון, אני גאון!") מסעדה שנפתחה לפני שנתיים וממוקמת בשכונה בצפון תל אביב ברחוב בוני העיר 9, בערב שהיינו הארוחה הייתה במסגרת חודש מנות טבעוניות ב40% הנחה של מועדון Non stop digitel –  נון סטופ דיגיתל בה…

קרא עוד

מסע בין תבלינים וטעמים מודגשים אצל כוהנת האוכל ההודי בישראל

מגזין האוכל יצא לבדוק בארוחת בופה צהריים משפחתית באחת המסעדות הוותיקות בישראל, מסעדת טנדורי בהרצליה,רחוב משכית 32, של רינה פושקרנה השפית והמייסדת של המסעדה. התחלנו: הגענו משפחה של 4 נפשות, אני אשתי ו-2 ילדי, כבר בכניסה התרשמנו ממסעדה גדולה, שהיתה מלאה באורחים, עיצוב הודי ואווירה של המזרח הרחוק, לכמה שעות התנתקנו מהרצליה וטסנו עם האווירה…

קרא עוד