יצאנו לאכול אצל פדריק האיש והמגבעת במקום די מפתיע במודיעין

השעה היא צהריי היום, הולכים לאכול צהריים במסעדת פדריק, במתחם ישפרו סנטר במודיעין, אזור תעשייה מסחרי שמתחושה שלנו לא מייצג סביבה קולינרית במיוחד, אך עם זאת יש כמה פנינים קולינריים באזור. חוץ המסעדה בהחלט נראה מזמין, שילוב העץ יחד עם העציצים הירוקים והפרגולה התכלת מעביר משהו חמים ונעים שמהווה נוף שונה ומיוחד לאזור.

התחלנו:

כמיטב המסורת שלנו ובהתאמה ליום השרבי שהיה בחוץ, מתחילים עם הזמנת קוקטיילים קרירים במיוחד, בחרנו בקוקטייל קופנגן – מחית בננה, מונין קוקוס, מיץ תפוזים, רום, פלאנטיישן וגראנד ריזרב וקוקטייל מוחיטו – נענע, סאוור ורום. המוחיטו היה קוקטייל קלאסי מרענן וחמצמץ שעושה בהחלט את העבודה. הקופנגן היה מתקתק עם טעם אננס אלכוהולי שקצת גרם לנו לגעגוע לאננסים הגדולים והמתוקים של תאילנד.

קוקטיילים שגרמו לגעגוע חזק לתאילנד, מסעדת פדריק מודיעין

גולת הכותרת:

2 מנות שכבשו אותנו במיוחד היו מנת דניס פרובנסל – פילה דניס ממולט בחציל וגבינת פטה על מצע קרם פלפלים וירקות עונתיים צלויים – מנת דג מושלמת, טעם ברור ומשכנע, הביס בשילוב הטעמים והרוטב יוצר ביס מעניין וטעים. הדג עשוי במידת עשייה המדויקת. המנה השנייה היא מנת ניוקי ערמונים – עם ארטישוק, רוטב אלפרדו, חמאת כמהין, פורצ'יני ערמונים, ארטישוק צלוי ופרמז'ן – מנה גדולה של ניוקי בעל מרקם חלקלק ועדין, מאוד אהבנו שהמנה לא כבדה, טעם השמנת והערמונים משתלבים היטב, מנת חובה לחובבי הפסטה.

דניס פרובנסל -שילוב טעמים שיוצר ביס מעניין וטעים

אווירה:

מסעדה גדולה עם המון סגנונות ונישות ישיבה בהתאם להרכב הסועדים והמוד שבא לו לאכול, בשולחנות ניתן למצוא מסכי פלזמה עם משחקים, תמיד נחמד לשחק טריוויה עד שהמנות מגיעות. בר משקאות גדול במרכז המסעדה, עיצוב חלל הפנים בשילוב עץ וקירות בריקים חומים שמייצר חמימות ונינוחות בשילוב עם מוסיקה שקטה נותן את כל האווירה והוויב ליהנות מארוחה טובה.

התפריט:

תפריט גדול שנותן מענה לכולם, החל ממשהו קטן לנשנש ועד עיקריות שניתן למצוא שם כמעט הכל. התפריט מוגש באייפד עם תמונות שמקל על הבחירה כמובן שבנוסף לאייפד עדיף להיעזר במלצר להכוונה קלה ומידת הרעב בה אנחנו נמצאים.

שירות:

במקום המון אנשי צוות ושירות, כולם מתוקתקים בתלבושת אחידה עם חולצה לבנה וסינר ג'ינס גדול, בעלי תודעת שירות גבוהה, המלצר שלנו רביד החייכן הסביר לנו על המנות וכיוון אותנו לפי הדברים שאנחנו אוהבים והכל עם חיוך שנותן הרגשה טובה.

 

יצירתיות:

לא מעט מנות הרגשנו שמרכיב היצירתיות קיים בהן, הן ברמת הצלחות והאסתטיקה והן בשילוב הטעמים כמו מנת הדניס פרובנסל, אגדשי טופו – קוביות טופו קריספיות שמוגשות בציר עשיר בסגנון יפני עם פטריות אנוקי צלויות, לא מחובבי הטופו אבל מנה מעניינת בעלת טעמים אסייתים. אפילו בגזרת הכריכים לא מפחדים משילוב טעמים למשל כריך הצ'יביטוס – כריך דרום אמריקאי בלחמניית פרנה, נתחי אנטריקוט מוקפצים עם בצל מטוגן, רוטב איולי רוי, קוביות חזה אווז מעושן וביצת עין ואי אפשר כמובן בלי צ'יפס פריך. כריך מושחת לחלוטין,ערבוב נתחי הבשר יחד ביצת העין שנוטפת על הכל נותן את המענה הראוי לסיטואציה.

כריך דרום אמריקאי מושחת במיוחד

למי מיועד?

לכולם, תפריט גדול מבטיח שכל אחד יוכל להתחבר למנה מהתפריט ונראה לנו שאפילו ליותר. מיועד לכל סוגי האוכלוסייה, עובדי הסביבה שיוכלו ליהנות מעסקיות במחירים זולים, משפחות עם תפריט מנות שילדים אוהבים וכמובן כל מי שרעב ונמצא בסביבה.

לסיכום:

פדריק האיש והמגבעת, האיש והתעלומה שדי פתורה, מסעדה עם מגוון מנות גדול, מנות לא מתחכמות עם טאץ' יצירתי במספר מנות ששוות טעימה. שלא תיתנו לאזור המסחרי הגדול להטעות אתכם, מדובר במסעדה חמימה שיוצאת דופן בנוף של האזור שנותנת מענה לרעב בצורה מצוינת.

 

תגובה 1

  1. ליז ג ב- 1 באפריל 2018 בשעה 17:04

    לקוחה קבועה בפדריק, מסכימה עם כל מילה!

    הצ'יביטוס- מנה מושלמת!!!

השאר תגובה