בראנץ' בוקר אינסופי וטעים בסגנון בופה במסעדת סילו

מגזין האוכל גם רעב בבוקר, לכן יצאנו לבדוק את ארוחת הבראנץ' של מסעדת סילו במתחם "לה פארק"בפארק פרס בחולון, למי שלא מכיר, המסעדה ממוקמת מעל מפל שזורם לאגם עם סירות פדלים ומרכז קניות חדש, לוקיישן מאוד צבעוני ומתאים לכל המשפחה בייחוד בערב שהצבעים מוארים. המסעדה הינה מסעדה איטלקית בעיצוב חמים עם הרבה עץ וכלי רטרו ססגוניים שמוסיפים לאווירה.

ארוחת הבראנץ' מוגשת בכל סופ"ש (השבוע בגלל החג גם ביום רביעי) בסגנון בופה עשיר. לא רק שכמות האוכל היתה גדולה, אלא המגוון והייחודיות הרשימה אותנו מאוד, כל סלט וכל מאפה היה בצבע. הסלטים מעניינים וטריים, פוקצ'ות, פיצות שאופים באותו הרגע בטאבון עצים גדול שעבד ללא הפסקה. במקום אווירה נינוחה עם מוסיקה ישראלית קלאסית שליוותה אותנו.

חייבים לציין שכבר בשלב הסלטים, פסטות והמאפים הרגשנו שאנחנו מתחילים להתמלא, אבל ידענו שאנחנו עוד צריכים לבחור ביצה ושלא נדבר על מבחר המתוקים שהיו שם. גם בגזרת הביצים נכונו לנו מספר הפתעות שיש בתפריט: שקשוקה עגבניות פיקנטיות ופטה, אומלט טוסקני, עין פלורנטין ופרנץ' טוסט.

בגלל שהיינו 2 אנשים, החלטנו על האסטרטגיה הבאה, הזמנו ביצה אחת ואת הפרנץ' טוסט שהיה מתוק. בביצה בחרנו בעין פלורנטין – קרם שמנת ותרד טורקי, ביצי עין ופטה מגורדת מעל, מחבת טעימה ביותר, שילוב טעמים שמאוד הפתיע, אי אפשר היה לעצור את הניגוב והטבילה במחבת יחד עם הלחם החם מהטאבון.

במנה השנייה לבחירה, רצינו לגוון ולקחת את הפרנץ' טוסט – חלת בריוש צרובה בחמאה, מוגשת עם קרמל שוקולד חלב, קציפת מסקרפונה, קרם אנגלז ואננסים טריים, בגלל שהמנה הזו מתוקה, אתם יכולים לבקש אותה בסוף הארוחה, מנה מדויקת עם סיום מושלם לסוף הארוחה, אסטרטגיה שאנחנו מאוד ממליצים 🙂

לסיכום, אחת מארוחות הבוקר הטובות שאכלנו לאחרונה, לא עוד ארוחת בוקר שמסתכמת בביצה וכמה מזטים, לא עוד בופה שחצי ממנו לא לטעמנו, ארוחת בוקר עשירה ומפתיעה בכל שלב בארוחה, האיכות והייחודיות שנתנה את הטון בכל שלב בארוחה, כל אחד יכול למצוא דברים לטעמו, הן בסלטים המרעננים, הגבינות, המאפים החמים מהטאבון ובמנות הביצים והעלות לכל סועד 85 ₪ בלבד, מחיר זול לארוחה שהוגשה לנו, יצאנו שבעים ומרוצים ובטוחים שנחזור שוב.

השאר תגובה