פוסטים שתוייגו ‘קוקטיילים’

רשת ריבר – אחרי 20 שנה עדיין ממשיכים לחדש ולהפתיע!

צהריי היום הרעב התמידי שתוקף אותי, או בעצם הרעב שמלווה אותי כל היום הגיע והפעם הולך לבקר את סניף הדגל של רשת ריבר בדוד סחרוב 26 בראשון לציון. אוכל אסייתי תופס אצלי חלק נכבד במסע הקולינרי, יש לי המון כבוד לרשת ריבר שכבר קיימת 20 שנה במושגים של מסעדנות בישראל מדובר כמעט בחיי נצח, הסניף…

קרא עוד

מסעדת HARVEY'S בשורה מעושנת לאוהבי הבשר בירושלים

כל ביקור בירושלים יוצר אצלי סוג של התרגשות. עיר אחת כל כך הרבה עניין, כל כך הרבה היסטוריה אשר מרכזת סצנה קולינרית במיטבה, החל מאוכל רחוב מהפנט ועד מסעדות בלתי נשכחות. מזרח ומערב שמתחברים יחדיו. כך בצהריי היום הגעתי למסעדה שהייתי חייב לבקר, מסעדת HARVEY'S  ברח' בן שטח 7. המסעדה הינה מעשנת העץ היחידה באזור…

קרא עוד

חוויה קולינרית אחרת בנוף הישראלי שעושה את ההבדל!

הקופי בר, ביד חרוצים 13 ת"א, הינו מוסד קולינרי וותיק בישראל ובעיקר במחוזות תל אביב הדינאמית והתוססת שהמסעדות בה נפתחות ונסגרות בקצב הסמבה. הקצב הגבוה של העיר שהפך לסטטוס, שהפך לשגרה, לפיו כל מסעדה שמחזיקה מעל עשור נחשבת  כבר לנכס. הקופי בר,  שקיימת כבר יותר מעשרים שנה, הוקמה בידי מתי ורותי ברודו שלאחרונה גם הגיחה…

קרא עוד

קלמטה, קפיצה ליוון בלי להחתים דרכון!

ברביעי בערב, עוד שהלילות היו גשומים במיוחד, החלטתי לבקר את המסעדה היוונית קלמטה שממוקמת בכיכר קדומים 10 ביפו העתיקה. אזור הכיכר מאוד רומנטי ומרשים בלילה. האורות והבנייה העתיקה מקבלים בערב ניחוחות של חו"ל והכל במרחק נגיעה אצלנו ביפו שזה לא נתפס. המסעדה נמצאת בתוך מבנה אבן בן 500 שנה!!! (אתם קולטים ?!?)  ששמר על אלמנטים…

קרא עוד

בשורה קולינרית בגליל וחוויה לכל המשפחה!

אז אחרי שווקי האוכל בחו"ל ובמרכז הארץ, אפשר להגיד המון מזל טוב גם לצפון שלנו שהתחדש באגמון מרקט שוק אוכל בגליל העליון!!! מדובר במתחם קולינרי שנמצא על כביש 90 בכניסה לאגמון החולה בצמוד למלון גליליון כשגם הוא די חדש בנוף. "אגמון מרקט" הוקם בהשקעה של כ-40 מיליון ₪  ע"י איש העסקים חיים אוחיון שמשקיע רבות…

קרא עוד

המחבוא שדי גלוי לכולם באילת

כמו שאני עושה תמיד ולפני שאני מגיע למקום, ואני מניח שגם אתם, אני בודק על איזה מקומות ממליצים לי חבריי ברשתות החברתיות. כך גם היה לפני הגעתנו לאילת, והשם שחזר על עצמו לרוב היה מסעדת המחבוא של אדי.  ואני, אחד שמאוד מאמין בחכמת ההמונים, נעצתי ביומן את היום השני שלנו באילת, יום שישי בערב כשחלק…

קרא עוד

סדנת בשרים בשוק, מהקצביה ישירות למנגל

בשנה-שנתיים האחרונות, ישנה קפיצה בכל נושא השפים הפרטיים, שפים עד הבית, סדנאות פרטיות ואפילו מגוון פודטראקים . אפשר לשייך את זה למצב המסעדנים בארץ שמבינים שלא פשוט בכלל להחזיק ואף להצליח עם מסעדה בישראל  או למגמה שמתפתחת מתוך מענה לצורך מסוים – חוויה שהיא אחרת ממסעדה ויותר נגישה, אינטימית ובגובה העיניים, ארוחה ישירות מהשף ללקוח.…

קרא עוד

הצפון הירוק מתחדש בשוק אוכל ססגוני "אגמון מרקט"

אם אתם אוהבים לנפוש ולטייל בצפון הירוק שלנו אז יש לנו עבורכם גם בשורה קולינרית! לראשונה באזור הצפון נפתח אגמון מרקט מתחם קולינרי בגליל העליון על כביש 90, בכניסה לאגמון החולה בצמוד למלון גליליון. שוק האוכל משתרע על שטח של 4,000 מ"ר כחלק ממתחם התיירות "גלילון" המתחם מביא לצפון את בשורת שווקי האוכל התוססים מחו"ל או…

קרא עוד

לצאת מהמלון לחוויה קולינרית אילתית במיוחד

טוב, מלא זמן שלא הייתי באילת. וכשאני אומר מלא, אני מתכוון כמה שנים טובות, לפחות 5-6 שנים. מבחינתי, אילת תהיה תמיד עיר התיירות של המדינה. איזה מלון איכותי להתפנק, ים וכמובן לגלות את פניני הקולינריה של העיר. אני פחות מתחבר לאילת בחודשי הקיץ העמוסים, אבל בשאר הזמן אפשר ליהנות שם מאחלה חופשה. עדיין אני חושב…

קרא עוד

"טיול אחרי צבא" עם חוויה של אוכל הודי שמח וצבעוני!

יש לי וידוי קטן: מעולם לא עשיתי טיול של "אחרי צבא". ברור שטיילתי באירופה מספר פעמים לאחר סיום השירות הצבאי אבל לא הלכתי להיזרק איפשהו במזרח הרחוק או אי שם בדרום אמריקה. המשמעות של כל זה היא שעדיין לא נסעתי להודו. זו כנראה הדרך הטובה ביותר לדעתי לבוא לאכול אוכל הודי בארץ: להגיע בראש נקי,…

קרא עוד