פוקאצ'ה אוורירית ועשירה בטעמים
אופן ההכנה בקערת לישה מכניסים את הקמח הסוכר השמרים והמים. מערבבים קלות ונותנים לתערובת לעמוד כ 10 דקות. בעזרת וו לישה מערבבים את החומרים במהירות נמוכה. לאחר שהחומרים התאחדו לבצק, מעלים מעט את המהירות ולשים כ10 דקות. מוסיפים שמן ולשים כ3 דקות נוספות. מוסיפים מלח גס ולשים דקה נוספת. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים…
קרא עודעוגה בחושה וניל פירות יער
אופן ההכנה מחממים תנור ל -16 מעלות ומשמנים תבנית בגודל 11X30. במיקסר מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה רכה, אבקת סוכר, מלח, גרידת לימון ומחית וניל עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מנקים את דפנות ותחתית קערת המיקסר עם מרית ומוסיפים את הביצים בהדרגה. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבל עד שהתערובת הומוגנית וחלקה. מוסיפים קמח,…
קרא עודלחמניות רוגלך עם פסטו
אופן ההכנה בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים וסוכר לפיזור אחיד של החומרים. מוסיפים את המים ומתחילים ללוש במהירות גבוהה (אתם לא רוצים עננת קמח עליכם) וכשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים את השמן ומעלים טיפה את מהירות המיקסר. לשים את הבצק כעשר דקות עד לקבלת בצק גמיש ורך כזה שאינו נקרע מיד כשלוקחים חתיכה ומותחים אותה. מוסיפים…
קרא עודעוגת אננס בחושה
אופן ההכנה: בקערת מעבד מזון שמים 2 כוסות אננס, ביצים, שמן ומיץ וטוחנים לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וקוקוס ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החתיכות הנותרות ומערבבים בקטנה. שופכים לתבנית אפייה משומנת ואופים בחום של 170 מעלות כ 40-45 דקות עד שקיסם שמוחדר יוצא יבש. כשהעוגה בטמפרטורת החדר, מפדרים…
קרא עוד

