פוסטים שתוייגו ‘דגים’

יצאנו לאכול אצל פדריק האיש והמגבעת במקום די מפתיע במודיעין

השעה היא צהריי היום, הולכים לאכול צהריים במסעדת פדריק, במתחם ישפרו סנטר במודיעין, אזור תעשייה מסחרי שמתחושה שלנו לא מייצג סביבה קולינרית במיוחד, אך עם זאת יש כמה פנינים קולינריים באזור. חוץ המסעדה בהחלט נראה מזמין, שילוב העץ יחד עם העציצים הירוקים והפרגולה התכלת מעביר משהו חמים ונעים שמהווה נוף שונה ומיוחד לאזור. התחלנו: כמיטב…

קרא עוד

ניטן תאי – אסיה הרחוקה במרחק נגיעה עם שף משלנו שעושה את ההבדל

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת ניטן תאי, רח' הארבעה 21 ת"א. המסעדה, שעברה שינוי משמעותי מאז פתיחתה, מגוונת ונגישה יותר כיום לקהל הישראלי תוך ניצוחו של השף שחף שבתאי, בעל רזומה עשיר של ניהול מסעדות  אסייתיות בארץ ובעולם התחלנו: כבר בכניסה צללנו לאווירה התאילנדית במקום. 2 מארחות תאילנדיות בלבוש מסורתי בכניסה, מקבלות אותנו למסעדה…

קרא עוד

בין סמטאות יפו הלוחשות נמצא הבר העות'ומני הכי מגניב באזור!

מגזין האוכל יצא לבלות בבר מסעדת אונזה, הממוקם ברחוב רבי חנינא 3, שוק הפשפשים, יפו.  האח הצעיר והבועט של מסעדות "משייה" ו-"קיטשן מרקט". אזור שוק הפשפשים הגועש הפך כבר מזמן למקום רווי ומשופע במקומות בילוי אטרקטיביים ומגוונים. האותנטיות העתיקה לצד צבעוניות עכשווית, עם אוכל טוב והרבה אלכוהול משובח. לכן נכנסנו לאונזה להרים כוסית ולנשנש משהו…

קרא עוד

משייה הפתעה של טעמים בניחוח של חוויה שלא תשכחו!

  מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת "משייה" המדוברת, שאוזכרה לא אחת ברשימות המסעדות שכל תל-אביבי חייב לבקר בה. המסעדה, בניצוחו הקולינארי של השף יוסי שטרית, ממוקמת בלובי מלון מנדלי ברחוב מנדלי מוכרי ספרים 5, ת"א. זהו אזור אורבני ותוסס, שמרכז סביבו לא מעט מקומות בילוי. חלל המסעדה, עם בר גדול ועשיר במרכזו, מעוצב באווירה…

קרא עוד

חוויה קולינארית יפנית עם לב ישראלי וקוקטייל אחד מנצח

מגזין האוכל יצא לבדוק את המסעדה היפנית הוותיקה יאקימונו ברוטשילד 19 ת"א, הרשת הוותיקה שהוקמה ע"י המסעדן אבי כהן ז"ל שהביא את האוכל היפני עם הלב הישראלי לארץ לפני 26 שנה וכיום ילדיו ממשיכי דרכו. כשנכנסו למקום קיבלנו רושם של מסעדה יוקרתית שלא מתאימה לכל כיס, אך כבר שראינו תפריטים, יכולנו להבין שהרושם מוטעה, במסעדה…

קרא עוד

במקום קסום בין סמטאות יפו העתיקה נמצאות שפית וקונדטורית שמגישות אוכל עם טאץ' של אהבה

מגזין האוכל מגיע לביקורת אצל עינת ואור jarashi, עינת שפית עם ניסיון של 15 שנה בלונדון, בין היתר עבדה אצל גורדון רמזי ואור קונדיטורית עם ניסיון בניהול מסעדה , בארוחת EatWith של כ-16 אנשים, כבר מהדרך אל המקום נפעמים מסמטאות יפו העתיקה ששאבו אותנו אל החוויה כבר מההתחלה, הגענו לדלת טורקיז גדולה וכשחצינו אותה נגלה…

קרא עוד

מעבדת מזון אנושית עם טעמים שנרקחו במשך חודשים להגיע לטעם חדש ומפתיע

מגזין האוכל מגיע לביקורת אצל השף און משען  Urbano Foodlab, בארוחת EatWith של 8 אנשים, מי שעדיין לא חווה את חוויית EatWith מומלץ מאוד, חוויה שונה ממסעדה, אווירה שונה ובעיקר אנשים מעניינים שמכירים בארוחה כאשר השף אורבנו מנצח על התזמורת או במקרה הזה מנהל המעבדה ביחד עם צוות מקצועי שהולך איתו כבר תקופה. התחלנו: הגענו…

קרא עוד

שף צעיר ומוכשר ויד ברורה בכל מנה באווירה מדהימה ובראש טוב

מגזין האוכל יצא לבדוק את השף הצעיר והמבטיח אלדר הבר – אלדראס, ברחוב האשכולית 4, יבנה. הגענו בעקבות הטרנד שהולך ורק צובר תאוצה בשנים האחרונות, של השפים הפרטיים שמארחים בביתם או איפה שרק תזמינו. התחלנו: כשהגענו לביתו של השף, נכנסנו ישר לאווירה נעימה ומחויכת, תחילה נמזגה לה כוס קאווה והתחלנו להכיר את השף והאנשים במקום,…

קרא עוד