מחבר המתכון

תומר תומס

השף תומר תומס בשר ברמה אחרת. מבשל לכם מתכונים טעימים מכל הלב, באהבה תומר תומס חבר שלכם ♥

נאגטס עוף קל וממכר

רכיבים

מתכון לכ-25- 30 נאגטס

1 קילו חזה עוף טחון

2 כפות מיונז

1 כף חרדל דיז'ון / או רגיל

כפית פלפל שחור

כפית מלח

3 כפות קמח לבן

מחבת עם שמן לטיגון

2 ביצים

שקית פירורי לחם

הוראות הכנה:

למסת הבשר להוסיף מיונז, חרדל, פלפל שחור, מלח וקמח לבן, לערבב לעיסה אחידה. אם חזה העוף הוא מספיק קר העיסה שלכם תהיה יציבה. אם לא, פשוט להכניס לחצי שעה למקרר והיא תתייצב.

להכנת הנאגטס עם הציפוי:

עובדים עם נייר אפייה על משטח העבודה, לוקחים ליד 3 קעריות: אחת עם מים, אחת עם 2 ביצים שאנחנו משקשקים עם טיפה מלח ואחת פירורי לחם.

מרטיבים את הידיים בקערת מים, לוקחים ממסת הבשר עיגול, טובלים בביצה ואז מגלגלים בפירורי לחם מכל הצדדים, לאחר שציפינו אפשר לתת לזה מעיכה קטנה שתהיה צורה של נאגטס כמו שילדים אוהבים או כל צורה אחרת שתבחרו. עדיף שלא יהיו גדולים מדי על שיתבשלו כמו שצריך.

ולסדר על נייר האפייה, עד שנכין עוד כאלה שיהיו לנו מוכנים לפני שלב הטיגון. אחרי שכולם מוכנים מבחינת הציפוי, פשוט מטגנים אותם. תהפכו אותם פעם אחת שיהיו קריספיים שיקבלו צבע זהוב יפה ואפשר להוציא אותם לנייר סופג.

 

אחלה פעילות עם הילדים ואת האמת נאגטס ממכרים, אפשר להוסיף ליד גם צ'יפס תפוחי אדמה ועם רטבים שכולם אוהבים ויש אחלה ארוחה מושלמת.

וזהו ייצא לכם מושלם! בתאבון אוהב אתכם תומר תומס חבר שלכם ♥

 

סרטון המדגים את הכנת המתכון נאגטס עוף תומר תומס 

השאר תגובה