אופן ההכנה
- מחממים תנור ל -16 מעלות ומשמנים תבנית בגודל 11X30.
- במיקסר מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה רכה, אבקת סוכר, מלח, גרידת לימון ומחית וניל עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מנקים את דפנות ותחתית קערת המיקסר עם מרית ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
- מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבל עד שהתערובת הומוגנית וחלקה.
- מוסיפים קמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה ב- 3 פעמים ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה (זהירות מערבוב יתר).
- מקפלים את פירות היער ושופכים לתבנית משומנת.
- אופים את העוגה במשך כ- 45 דקות. עד שקיסם במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.