עוגה בחושה וניל פירות יער

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל -16  מעלות ומשמנים תבנית בגודל 11X30.
  2. במיקסר מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה רכה, אבקת סוכר, מלח, גרידת לימון ומחית וניל עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. מנקים את דפנות ותחתית קערת המיקסר עם מרית ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
  4. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבל עד שהתערובת הומוגנית וחלקה.
  5. מוסיפים קמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה ב- 3 פעמים ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה (זהירות מערבוב יתר).
  6. מקפלים את פירות היער ושופכים לתבנית משומנת.
  7. אופים את העוגה במשך כ- 45 דקות. עד שקיסם במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

השאר תגובה


מחבר המתכון

הקונדיטורית מיתר חומסקי

בוגרת לימוד קונדיטוריה בבית הספר "אסטלה -כיתת אומן" ובעלת קונדיטוריה בוטיק בייתית HOMSKY, הפרטים הקטנים חשובים לי מאוד בכל קינוח

רכיבים:

 

200 גרם חמאה רכה

220 גרם אבקת סוכר

8 גרם מחית וניל או תמצית וניל איכותית

גרידת לימון מ1-2 לימונים

קורט מלח

200 גרם ביצים (4 גודל M)

125 גרם גבינת שמנת, לפחות 16% שומן (אפשר להמיר לשמנת חמוצה)

150 גרם קמח

50 גרם אבקת שקדים

7 גרם אבקת אפיה

100 גרם פירות יער קפואים (פטל /אוכמניות או שילוב של שניהם)