מחבר המתכון

אושרי נגר

בן 40 מבית שמש, דוגל בקולינריה יצירתית אותנטית מודרנית שמשלבת את אוכל העבר עם החידושים והטאצ'ים של היום. בעל קייטרינג "לוקוס"

פויקה אסאדו ואוסובוקו

רכיבים:

 

3 קילו אסאדו ואוסובוקו

1 בצל סגול פרוס

1 בצל רגיל פרוס

גרגרי רימון חצי רימון

צרור פטרוזיליה קצוצה

5 פטריות שמפיניון או פורטובלו חתוכות

רבע כוס שמן

כפית פלפל גרוס

כפית שטוחה של סוכר

מלח

אופן ההכנה

  • מניחים את הפויקה על גחלים.
  • שמים את השמן, הבצלים, הכוסברה גרגרי הרימון והסוכר מערבבים היטב ומכסים ל 10 דק.
  • מוסיפים את הבשר.
  • מפזרים מעל הבשר את הפלפל והמלח ועם הכף את הבצלים והרוטב מהתחתית.
  • מכסים לבישול של 3 שעות על גחלים לוחשות ללא אש בכלל.
  • מאוד להפוך את הבשר כל חצי שעה.

השאר תגובה