רוסטביף עסיסי
אופן ההכנה
מורחים את הנתח בשמן זית, חרדל, רוזמרין קצוץ ומניחים על גבי רשת
ומשאירים לנוח כ-4 שעות במקרר
- לפני שמכניסים לתנור צריך להוסיף פלפל שחור (רצוי גרוס) על כל הנתח
- כפי ששמתם לב, אין מלח.... בהגשה מוסיפים מלח גס על השולחן ורק לאחר החיתוך מתבלים במלח לפי הטעם
- מחממים את התנור לחום הכי גבוה ורק כשהתנור חם מכניסים את הנתח ל-20 דקות (רצוי להכניס בקומה מתחתיו תפוחי אדמה או כל תוספת שתיהנה מהרוטב שיטפטף עליה...)
- לאחר 20 דקות מנמיכים את החום ל-180 מעלות למשך 40 דקות
(אחרי 40 דקות הנתח יוצא ורדרד, אם רוצים אותו אדום יותר מקצרים את זמן התנור) – לנתח יותר קטן 20-30 דק'