חדשות האוכל - מגזין האוכל

כרמלה שום שחור

מהו הטרנד החדש של השום השחור?

טרנד חדש של טעם, ריח, מרקם ופרזנטציה. השום השחור ידוע בכינויו כ“אנטיביוטיקה מן הטבע“, שעובר תהליך טבעי ומבוקר של יישון ותסיסה בטמפרטורה קבועה למשך תקופת זמן של 90 ימים. בתהליך זה צבעו של השום הופך לשחור, טעמו הופך מתקתק, מרקמו הופך לגמיש כמו מרשמלו ויתרונותיו התזונתיים גדלים משמעותית.

קרא ועד ←

איזה יין מועדף עליכם? ואיזה מארזים תמצאו לקראת החג?

חגי תשרי מתקרבים אלינו במהרה ולמרות הקורונה כולם מתחילים להצטייד ביינות ומארזים איכותיים לחג! מדגימות וטעימות שעשיתי לאחרונה אמליץ לכם על מספר יקבים ויינות שיצאו לקראת החג.

קרא ועד ←

איך לצאת ממשבר הקורונה חזקים מתמיד?

אסם נסטלה פרופשיונל בשיתוף גלובסקול מציעים סדרת מפגשי אונליין לבעלי עסקים מתחום המזון והמסעדנות, שתסייע להתמודד עם תנאי השוק המשתנים, תספק ארגז כלים מקצועי ותסייע בהכוונה עסקית ליציאה מהמשבר.

קרא עוד ←
כרמלה שום שחור

מהו הטרנד החדש של השום השחור?

טרנד חדש של טעם, ריח, מרקם ופרזנטציה. השום השחור ידוע בכינויו כ“אנטיביוטיקה מן הטבע“, שעובר תהליך טבעי ומבוקר של יישון ותסיסה בטמפרטורה קבועה למשך תקופת זמן של 90 ימים. בתהליך זה צבעו של השום הופך לשחור, טעמו הופך מתקתק, מרקמו הופך לגמיש כמו מרשמלו ויתרונותיו התזונתיים גדלים משמעותית.

קרא עוד ←
סעודת האבירים

הכנס השני של סעודת האבירים, במתחם החמאם ביפו

כנס "סעודת האבירים" נחשב לאירוע קולינרי אקסקלוסיבי. אמש הגיעו כ-200 מסעדנים, שפים מובילים, מנכלים של החברות המובילות במשק, אנשי עסקים ומובילי דעת קהל בתחום הקולינריה.

קרא עוד ←
מיטש

תפריט חורף במסעדת מיטש בשוק הכרמל!

אז אחרי שמסעדת הרחוב מיטש שמה את הקבב הרומני על המפה! השפית אורית מושקוביץ מכינה הפתעות לחורף נוסח רומניה כמון עם מנות המפורסמות בטוויסט של שוק הכרמל הלוהט!

קרא עוד ←
פורטר אנד סאנס

חודש בלגי! עם בירות בלגיות בפורטר אנד סאנס

הבירות האיכותיות של בלגיה – הממלכה הבלתי מעורערת מזה מאות שנים, מגיעות לביקור חגיגי במסעדת Porter & Sons הוותיקה ברחוב הארבעה בתל אביב.
עם התפתחות הבירה התפתחה גם מסורת שלמה של סגנונות בירה מיוחדים אשר מותאמים במיוחד לאוכל הבלגי המסורתי.

קרא עוד ←
וויסקי בר מוזיאון

שפים מובילים וסדנאות וויסקי ב-19.11 בוויסקי בר מוזיאון, ת"א

סדרת אירועי דינר אנד שואו חוזרת – עם שפים מובילים, מוסיקה מעולה ובקבוקי וויסקי מיוחדים אשר נפגשים כולם למספר ערבים בלתי נשכחים של חוויה אמיתית לחובבי הקולינריה והוויסקי.

קרא עוד ←
מסעדת פריים

יום הרווקים הסיני אוטוטו כאן! עם הטבות במסעדת פריים שף & סושי בר

מסעדות רבות נותנות הטבות לכבוד יום הרווקים הסיני ב-11.11 במסעדת פריים שף & סושי בר מציעים בהזמנת משלוח של שני רולים, מקבלים רול אחד במתנה!

קרא עוד ←
Jamali Forush

מסעדה חדשה בראשון לציון: Jamali Forush

לאחר ההצלחה של 'פאו ואו, פינת אוכל רחוב' פותחים צוות המסעדנים חמארה כשרה בשם 'ג'מלי פורוש', גם היא ברחוב רוטשילד בראשון לציון מסעדת 'גמלי פורוש' הינה חמארה כשרה המגישה בשר ויין ומציעה אלטרנטיבת…

קרא עוד ←
מסעדת פומו

יום הפסטה הבינלאומי במסעדת פומו

לרגל יום הפסטה הבינלאומי שחל ב 25.10.19, מסעדת פומו האיטלקית מרמת החייל מעדכנת את התפריט עם מבחר עשיר של מנות פסטה חדשות שמתווספות למנות הדגל של המסעדה.

קרא עוד ←
אוסקר ווילד

רשת הפאבים האיריים אוסקר ווילד מגיעה לנתניה

לאחר שהסניפים בפתח תקווה וחולון נחלו הצלחה גדולה, רשת אוסקר ווילד מתרחבת ומשיקה את הסניף השלישי שלה בנתניה. הסניף החדש מעוצב בהשראתו של הסופר והמחזאי האירי אוסקר ווילד.

קרא עוד ←
teravino

TERAVINO :אירוע היין הבינלאומי החשוב בישראל

TERRAVINO 2019 תחרות היינות והכהלים הבינלאומית, בהפקת "איש הענבים" הפכה זה מכבר לשם דבר בתעשיית היין הבינלאומית ומתקיימת זו השנה הארבע עשרה.
השנה התחרות תתקיים במלון כרמים, מקבוצת מלונות היוקרה של ישרוטל.
התחרות תתקיים בין התאריכים 19-21.11.2019 ותארח במסגרתה שופטי יין מובילים מישראל והעולם.

קרא עוד ←