אלון קירשנר
מחבר המתכון

אלון קירשנר

בעלים מגזין האוכל, חי נושם ומבשל אוכל להנאתי, מוזמנים לאינסטגרם מגזין האוכל לסרטוני המתכונים לפי שלבים :)

דג לברק קריספי עם ירקות בתנור

 

רכיבים:

דגי לברק טריים

סלסלה של מגוון עגבניות שרי

6 בצלי שאלוט

2 פלפלים ירוקים חריפים

1 פלפל צ'ילי אדום טרי

4 כפות שמן זית

כפית מלח  אטלנטי

2 ענפים של רוזמרין

2 קוביות של חמאה

 

רכיבים מרינדה דג :

צרור כוסברה

צרור נענע

ראש שום

כפית פלפל שחור גרוס

רבע כפית צילי אדום יבש

חצי כפית מלח אטלנטי

4 כפות שמן זית

לימון סחוט

לטחון את הכל וזה מוכן!

הוראות הכנה:

  1. על מגש תנור לשים נייר אפייהובמרכזו את דגי הלברק כאשר חותכים פס באמצע לאורך כל דג משני הצדדים,
  2. מפזרים מסביב מגוון עגבניות שרי אפשר מכל הסוגים,פלפלים ירוקים חריפים, סלייסים טבעות של צ'ילי אדום, בצלי שאלוט חתוכים לחצי מסביב,  2 קוביות חמאה משני הצדדים לקבלת רוטב מדהים
  3. למשוח את הדגים עם המרינדה משני הצדדים ובבטן. 3 כפות שמן זית על הכל, מלח גס ושני גבעולי רוזמרין .
  4. לעטוף את הכל בנייר אפייה ומעל זה נייר כסף
  5. להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 10 דק' על גריל ( או המעלות הכי גבוהות בתנור) תחילה מכוסה. לאחר 10 דק' להמשיך בתנור לעוד 10 דק' על גריל כשהדג והירקות חשופים ללא הנייר האפייה וניר האלומיניום ומוכן.שימו לב שלא ישרף כל אחד והתנור שלו. צריך להיות ירקות רכים ודג שחום וקריספי מלמעלה. בתאבון!!

לסרטון ביוטיוב של המתכון דג לברק קריספי בתנור:

השאר תגובה