המלצות וביקורות למסעדות

ביקורת מסעדת קוואטרו

קוואטרו, לצאת לחופשה איטלקית בלב תל אביב

מסעדת קוואטרו, הארבעה 21, תל אביב

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת קוואטרו בהובלת השף אביב משה הנמצא ברח' הארבעה 21, תל אביב, המסעדה ממוקמת בקומת המרפסת במגדל פלטינום, כבר בכניסה נחשפנו לעיצוב ייחודי עם המון אור טבעי שנכנס…

קרא ועד ←

משייה הפתעה של טעמים בניחוח של חוויה שלא תשכחו!

מסעדת משייה, מנדלי מוכרי ספרים 5, תל אביב

  מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת "משייה" המדוברת, שאוזכרה לא אחת ברשימות המסעדות שכל תל-אביבי חייב לבקר בה. המסעדה, בניצוחו הקולינארי של השף יוסי שטרית, ממוקמת בלובי מלון מנדלי ברחוב מנדלי מוכרי…

קרא ועד ←
רשת ריבר

רשת ריבר – אחרי 20 שנה עדיין ממשיכים לחדש ולהפתיע!

ריבר, דוד סחרוב 26, ראשון לציון

צהריי היום הרעב התמידי שתוקף אותי, או בעצם הרעב שמלווה אותי כל היום הגיע והפעם הולך לבקר את סניף הדגל של רשת ריבר בדוד סחרוב 26 בראשון לציון. אוכל אסייתי תופס אצלי חלק…

קרא עוד ←

מנטנטן ראמן בר, לאכול בת"א ולהרגיש בטוקיו!

מנטנטן ראמן בר, נחלת בנימין 57, ת"א

ברחוב נחלת בנימין 57 בתל אביב, באמצע ההמון הסואן, נמצא השער לטוקיו, יפן. ברגע שנכנסנו למסעדה היפנית מנטנטן, נשאבנו לעולם אחר של ריחות וצלילים. החלל מעוצב בסגנון יפני מסורתי, כיסאות ושולחנות מעץ וכרזות…

קרא עוד ←
מסעדת HARVEY'S

מסעדת HARVEY'S בשורה מעושנת לאוהבי הבשר בירושלים

מסעדת HARVEY'S, בן שטח 7, ירושלים

כל ביקור בירושלים יוצר אצלי סוג של התרגשות. עיר אחת כל כך הרבה עניין, כל כך הרבה היסטוריה אשר מרכזת סצנה קולינרית במיטבה, החל מאוכל רחוב מהפנט ועד מסעדות בלתי נשכחות. מזרח ומערב…

קרא עוד ←

קלמטה, קפיצה ליוון בלי להחתים דרכון!

מסעדת קלמטה, כיכר קדומים 10, יפו תל אביב

ברביעי בערב, עוד שהלילות היו גשומים במיוחד, החלטתי לבקר את המסעדה היוונית קלמטה שממוקמת בכיכר קדומים 10 ביפו העתיקה. אזור הכיכר מאוד רומנטי ומרשים בלילה. האורות והבנייה העתיקה מקבלים בערב ניחוחות של חו"ל…

קרא עוד ←
מסעדת 206

מסעדת 206 דגים – נוסטלגיה עם טעמים שהם עושים הכי טוב!

מסעדת 206 דגים, משה סנה 54, ת"א

כבר כמה עשורים כשאומרים את המספר 206 ישר הספרה מזוהה עם מסעדת הבשרים והדגים בתל אביב. המוסד הקולינרי הנוסטלגי שתמיד היה שם לחגיגות ואירועים מיוחדים שחלקם הגדול חקוק היטב בהיסטוריה של מדינת ישראל.…

קרא עוד ←

באיגרא רמא חומר הגלם הוא לא רק סיסמא!

מסעדת איגרא רמה, ברנר 2, ת"א

בצהריי היום אני מגיע לאזור ההומה של תל אביב, למסעדה החדשה איגרא רמא ברחוב ברנר 2, הממוקמת לא רחוק משוק הכרמל ומקבילה לשינקין. כבר מבחוץ אפשר להרגיש בוויב של המקום. חוץ המסעדה לא…

קרא עוד ←
מסעדת קופי בר

חוויה קולינרית אחרת בנוף הישראלי שעושה את ההבדל!

מסעדת קופי בר, יד חרוצים 13, ת"א

הקופי בר, ביד חרוצים 13 ת"א, הינו מוסד קולינרי וותיק בישראל ובעיקר במחוזות תל אביב הדינאמית והתוססת שהמסעדות בה נפתחות ונסגרות בקצב הסמבה. הקצב הגבוה של העיר שהפך לסטטוס, שהפך לשגרה, לפיו כל…

קרא עוד ←

הגלגול המקסיקני שמשגע את ישראל!

רשת המקסיקני | פריסה ארצית

אחת המגמות שהולכות ומתרחבות בארץ ובעולם היא פתיחתן של יותר ויותר מסעדות אוכל מהיר. מקורן בסיבות רבות שחלקן כלכליות. בעוד שב-2018 נסגרו 835 מסעדות, נפתחו באותה השנה 2,076 מסעדות!!! שרובן נחשבות מזון מהיר…

קרא עוד ←

גוהר, אוכל פרסי עם אווירה ביתית כמו אצל סבתא

מסעדת גוהר, התע"ש 26, כפר סבא

אחד הדברים שאני אוהב זה לאכול במטבחי עדות עם בישולים אותנטיים. הקולינריה שלנו שופעת אוכל רב גוני של קיבוץ גלויות. מסעדות אותנטיות של מאכלי עדות עם תבשילים מסורתיים וטעמים מפתיעים. הלכתי לבדוק אוכל…

קרא עוד ←

בשורה קולינרית בגליל וחוויה לכל המשפחה!

אגמון מרקט, על כביש 90, סמוך לאגמון החולה

אז אחרי שווקי האוכל בחו"ל ובמרכז הארץ, אפשר להגיד המון מזל טוב גם לצפון שלנו שהתחדש באגמון מרקט שוק אוכל בגליל העליון!!! מדובר במתחם קולינרי שנמצא על כביש 90 בכניסה לאגמון החולה בצמוד…

קרא עוד ←

המחבוא שדי גלוי לכולם באילת

המחבוא של אדי, המסגר 2, אילת

כמו שאני עושה תמיד ולפני שאני מגיע למקום, ואני מניח שגם אתם, אני בודק על איזה מקומות ממליצים לי חבריי ברשתות החברתיות. כך גם היה לפני הגעתנו לאילת, והשם שחזר על עצמו לרוב…

קרא עוד ←

סדנת בשרים בשוק, מהקצביה ישירות למנגל

אלעד ספיר, סדנת בשרים בשוק הכרמל, ת"א

בשנה-שנתיים האחרונות, ישנה קפיצה בכל נושא השפים הפרטיים, שפים עד הבית, סדנאות פרטיות ואפילו מגוון פודטראקים . אפשר לשייך את זה למצב המסעדנים בארץ שמבינים שלא פשוט בכלל להחזיק ואף להצליח עם מסעדה…

קרא עוד ←

הצפון הירוק מתחדש בשוק אוכל ססגוני "אגמון מרקט"

אגמון מרקט, על כביש 90, סמוך לאגמון החולה

אם אתם אוהבים לנפוש ולטייל בצפון הירוק שלנו אז יש לנו עבורכם גם בשורה קולינרית! לראשונה באזור הצפון נפתח אגמון מרקט מתחם קולינרי בגליל העליון על כביש 90, בכניסה לאגמון החולה בצמוד למלון גליליון.…

קרא עוד ←

לצאת מהמלון לחוויה קולינרית אילתית במיוחד

מסעדת קאריבו, מלון מלכת שבא, אילת

טוב, מלא זמן שלא הייתי באילת. וכשאני אומר מלא, אני מתכוון כמה שנים טובות, לפחות 5-6 שנים. מבחינתי, אילת תהיה תמיד עיר התיירות של המדינה. איזה מלון איכותי להתפנק, ים וכמובן לגלות את…

קרא עוד ←

"טיול אחרי צבא" עם חוויה של אוכל הודי שמח וצבעוני!

מסעדת טנדורי, משכית 32, הרצליה

יש לי וידוי קטן: מעולם לא עשיתי טיול של "אחרי צבא". ברור שטיילתי באירופה מספר פעמים לאחר סיום השירות הצבאי אבל לא הלכתי להיזרק איפשהו במזרח הרחוק או אי שם בדרום אמריקה. המשמעות…

קרא עוד ←

צרפתי וישראלי שנפגשים בלב הסצנה התל אביבית לקוקטיילים יצירתיים

מסעדת הוטל דה ויל, דיזנגוף 230, ת"א

עוד מקום מסקרן שנפתח לפני כמה חודשים הוא גסטרו בר הוטל דה ויל, ברח' דיזנגוף 230, ת"א של אריאל לייזגולד וקבוצת ה"מאנקי ביזנס" ממקימי הבל בוי, הבאטלר וה-223, מקומות המשמשים כחלק בלתי נפרד…

קרא עוד ←

מסעדת הקובייה, מסעדה עם נשמה של שוק, פרחונית ומתובלת

מסעדת הקובייה, שוק התקווה, הודיה 22, ת"א

טרנד המסעדות בשווקים ממשיך לתפוס תאוצה והופך למקום בילוי וחוויה לכל המשפחה. פייר, אין לי עם זה בעיה, ואם בתי הקולנוע הפכו לקומפלקסים שמכילים קניון ומסעדות, אין בעיה שהשווקים יהפכו למקומות בילוי לא…

קרא עוד ←

מסעדת ריפאבליק, צריך להתרגל – הוד השרון על המפה ותישאר על המפה!

מסעדת ריפאבליק, רח' הנגר 24, הוד השרון

צהריי היום, השמש יוקדת, נכנסנו לסעוד צהריים במסעדת ריפאבליק, ברח' הנגר 24, הוד השרון. לאט ובטוח סצנת הקולינריה בהוד השרון מתפתחת לזירה תוססת ושוקקת ביותר. אם יש מסעדות ששווה לחזור אליהן שוב ושוב,…

קרא עוד ←

הראיסה בר במתחם הלוהט בשוק הפשפשים, הרבה יותר מסתם בר בשוק

ראיסה בר, שוק הפשפשים, רבי יוחנן 8, יפו - ת"א

אוגוסט. שישי בצהריים. יפו. שוק הפשפשים. חם. זוגתי ואני נמלטים מרחוב רבי יוחנן המהביל אל המזגן. מתיישבים באזור הלוהט ביותר בראיסה בר ולא בגלל החום. מיותר לציין שהאזור הלוהט בראיסה הוא הבר שסביבו…

קרא עוד ←

מיזוג בין חדש וישן, בין ישראלי ואירופאי אצל השפים מיה ויונתן

ארוחת Eatwith אצל השפים מיה ויונתן בסטודיו בתל אביב

בשבוע שעבר התארחנו בארוחת Eatwith אצל השפים מיה ויונתן בסטודיו המהמם שלהם בקרית המלאכה שבתל אביב. אבל לפני שנתחיל לדבר על האוכל בואו נדבר קצת על הקונספט. כשמנסים להסביר מה זה Eatwith בדרך…

קרא עוד ←

המעושנים! אין עשן בלי בשר!

ברק פיטוסי - steak of mind , חולון

כתבה זו היא חלק מסדרת כתבות אודות מעשני בשר ופיטמאסטרים! תעודת זהות על מעשני הבשר בארץ. בשנים האחרונות נושא עישון הבשר עלה כמה מדרגות, אם פעם היינו יכולים להיתקל במסעדות ומעשני בשר בחו"ל…

קרא עוד ←

מסעדת מונאר, פלאשבקים מהודו והילד ממומבאי

מסעדת מונאר, נחלת בנימין 68, תל אביב

עוד לא הספקתי להתיישב וכבר אחזתי בבקבוק "קינג פישר" שהטיס אותי ישירות אל הודו. נכנסתי אל המסעדה הקטנה ברחוב נחלת בנימין והפלאשבקים היכו בי חזק, המסעדה מזכירה כמעט באופן מושלם דאבה בכפר הודי…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת יאקימונו

חוויה קולינארית יפנית עם לב ישראלי וקוקטייל אחד מנצח

מסעדת יאקימונו, רוטשילד 19, תל אביב

מגזין האוכל יצא לבדוק את המסעדה היפנית הוותיקה יאקימונו ברוטשילד 19 ת"א, הרשת הוותיקה שהוקמה ע"י המסעדן אבי כהן ז"ל שהביא את האוכל היפני עם הלב הישראלי לארץ לפני 26 שנה וכיום ילדיו…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת טנדורי

מסע בין תבלינים וטעמים מודגשים אצל כוהנת האוכל ההודי בישראל

מסעדת טנדורי, משכית 32, הרצליה

מגזין האוכל יצא לבדוק בארוחת בופה צהריים משפחתית באחת המסעדות הוותיקות בישראל, מסעדת טנדורי בהרצליה,רחוב משכית 32, של רינה פושקרנה השפית והמייסדת של המסעדה. התחלנו: הגענו משפחה של 4 נפשות, אני אשתי ו-2…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת סמרקנד

מסע בין טעמים וחוויה בוכרית אותנטית ממש בישראל

מסעדת סמרקנד, דרך בן צבי 34, תל אביב

הפעם מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת "סמרקנד" של העדה הבוכרית בתל אביב, לטעום ולגלות טעמים חדשים שאנחנו פחות נתקלים ביום יום, כבר מבחוץ אפשר להתרשם מעיצוב מיוחד, הגודל והעיצוב המעוטר והססגוני נתן…

קרא עוד ←
ביקורת השף אורבנו

מעבדת מזון אנושית עם טעמים שנרקחו במשך חודשים להגיע לטעם חדש ומפתיע

urbano בזל 28, תל אביב

מגזין האוכל מגיע לביקורת אצל השף און משען  Urbano Foodlab, בארוחת EatWith של 8 אנשים, מי שעדיין לא חווה את חוויית EatWith מומלץ מאוד, חוויה שונה ממסעדה, אווירה שונה ובעיקר אנשים מעניינים שמכירים…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת המעשנה

להיות קאובוי וליהנות מבשר עם כבוד והמון כריזמה במסעדת המעשנה

מסעדת המעשנה, מושב ינוב

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת "המעשנה" במושב ינוב, בשנים האחרונות התפתח בישראל טרנד מעשנות הבשר, תנורי עישון של בשר שעשוי כהלכה במעשנת, מכיל טעמים, ארומות וריחות ההופכים את הבשר למעדן משובח. טכניקה…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת פומו

הפנינה שבדרך, פומו רמת החייל – רומא פינת ניו יורק

מסעדת פומו, הברזל 11, תל אביב

מגזין האוכל מגיע לביקורת למסעדה האיטלקית החדשה בתל אביב , מסעדת פומו ברח' הברזל 11, ת"א, שם המסעדה מגיע מהמילה פומודורו (עגבנייה באיטלקית), היינו בטוחים שאנחנו מגיעים לעוד מסעדה איטלקית טיפוסית, אך כבר…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת אלבמה

מסעדת אלבמה בלי קשקושים מסביב, נטו בשר והאלכוהול לאווירה עליכם

מסעדת אלבמה, פנקס דוד 47, נתניה

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת הבשרים אלבמה, בפנקס דוד 47, אזור התעשייה, נתניה מסעדת בשרים שמתמחה בעישון בשר עם רשימת המתנה של כמה חודשים מראש, האם היה שווה לחכות? התשובה בפנים. התחלנו:…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת פקין

פקין האסיאתית בצהלה עם רעננות מתחדשת בדרך

מסעדת פקין, משה סנה 54, תל אביב

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת פקין צהלה, ברחוב משה סנה  54, תל אביב, המסעדה הוותיקה מ-1982 נרכשה לאחרונה ע"י בעלים חדשים שמביא איתו רוח חדשה למקום שיעבור בקרוב כמה שדרוגים.   התחלנו:…

קרא עוד ←
ביקורת השף אלדראס

שף צעיר ומוכשר ויד ברורה בכל מנה באווירה מדהימה ובראש טוב

אלדראס, האשכולית 4, יבנה

מגזין האוכל יצא לבדוק את השף הצעיר והמבטיח אלדר הבר – אלדראס, ברחוב האשכולית 4, יבנה. הגענו בעקבות הטרנד שהולך ורק צובר תאוצה בשנים האחרונות, של השפים הפרטיים שמארחים בביתם או איפה שרק…

קרא עוד ←
ביקורת בית קפה ליזלוטה

קפה ליזלוטה קפה שכונתי תל אביבי עם אווירה משפחתית

קפה ליזלוטה, ריינס 20, תל אביב

מגזין האוכל פתח את הבוקר בארוחה בקפה ליזלוטה, ברחוב ריינס 20, תל אביב, קודם כל האווירה בבית קפה בתל אביב הוא אחרת מכל הערים, יש לעיר הזו קסם וצבעוניות שפשוט אין לה תחליף,…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת סילו

בראנץ' בוקר אינסופי וטעים בסגנון בופה במסעדת סילו

מסעדת סילו, לה פארק, חולון

מגזין האוכל גם רעב בבוקר, לכן יצאנו לבדוק את ארוחת הבראנץ' של מסעדת סילו במתחם "לה פארק"בפארק פרס בחולון, למי שלא מכיר, המסעדה ממוקמת מעל מפל שזורם לאגם עם סירות פדלים ומרכז קניות…

קרא עוד ←
ביקורת שפים jarashi

במקום קסום בין סמטאות יפו העתיקה נמצאות שפית וקונדטורית שמגישות אוכל עם טאץ' של אהבה

jarashi, מזל דגים, יפו

מגזין האוכל מגיע לביקורת אצל עינת ואור jarashi, עינת שפית עם ניסיון של 15 שנה בלונדון, בין היתר עבדה אצל גורדון רמזי ואור קונדיטורית עם ניסיון בניהול מסעדה , בארוחת EatWith של כ-16…

קרא עוד ←

בין סמטאות יפו הלוחשות נמצא הבר העות'ומני הכי מגניב באזור!

בר - מסעדה אונזה , שוק הפשפשים, יפו

מגזין האוכל יצא לבלות בבר מסעדת אונזה, הממוקם ברחוב רבי חנינא 3, שוק הפשפשים, יפו.  האח הצעיר והבועט של מסעדות "משייה" ו-"קיטשן מרקט". אזור שוק הפשפשים הגועש הפך כבר מזמן למקום רווי ומשופע…

קרא עוד ←

זוכה הריאלטי הראשון בישראל שומר על איכות למעלה מ-15 שנה!

השף סהר רפאל | מסעדת כרמים, מושב סגולה

במושב סגולה שבדרום הארץ נמצאת אחת ממסעדות השף הוותיקות בארץ. מסעדת כרמים קיימת כבר למעלה מ-15 שנים, נצח במושגי מסעדנות. שף המסעדה הוא סהר רפאל, זוכה ריאלטי האוכל הראשון בישראל בתוכנית "המטבח" עם…

קרא עוד ←

שף שלא מחפש למצוא חן בעיני אף אחד אלא מתעסק בלהכין אוכל טעים!

מסעדת מאפו של ניר צוק, רח' מאפו 9, ת"א

אני באופן אישי, מאוד אוהב את הטרנד העולמי של מסעדות שף בבתי מלון ששוטף גם את ישראל בשנים האחרונות ובלא מעט מקרים גם מצדיק את עצמו. בלו סקיי של מאיר אדוני במלון קרלטון,…

קרא עוד ←

קולינרי 2018 כבר מתחיל!

אירוע המרכזי של הקולינריה הישראלית | 11-12 ביוני, מלון דן פנורמה, ת"א

  אירוע המרכזי של הקולינריה הישראלית, כבר מתחיל אז כדאי שתתפסו מקומות. הכנס יתקיים בתאריכים 11-12 ביוני במרכז הכנסים של מלון דן פנורמה. להרשמה חינם >   אם אתם חיים ונושמים את עולם…

קרא עוד ←

השיבה מהודו, המסע מתחיל!

סדרת כתבות על מסעדות וחנויות עם ניחוחות הודים ברחבי הארץ

"איך היה?" שוב עומדת מולם, חסרת תשובות, מחייכת ומנסה להעביר במילים את החוויה שעברתי. חודש שלם עבר מהנחיתה ואני עדיין לא נחתתי, לא מוכנה לצאת אל אויר העולם, לא מוכנה לשיחות עם מוקדי…

קרא עוד ←

ערב חוויתי של צילום ואוכל שילוב מנצח!

סדנת צילום ואוכל, השף גיל אבירם וחגית גורן

כתבה זו היא חלק מסדרת כתבות על אודות סדנאות וארוחות מעניינות של שפים, טרנד לא חדש אך ממשיך להתפתח ולתפוס תאוצה. פתאום, שפים נהדרים שהיו בחלק האחורי של המטבח עוברים לקדמת הבמה ונגישים…

קרא עוד ←

הטרקלין, יין עם בשר טוב לפעמים לא צריך יותר מזה

מסעדת הטרקלין, היכל התלמוד 4, נווה צדק, ת"א

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת הטרקלין ברח' היכל התלמוד 4, נווה צדק, ת"א. המסעדה ממוקמת בתוך מבנה עתיק ומרשים ארכיטקטונית אשר נוצר בתוכו היסטוריה לא קטנה. המבנה, בן ה-100 שנים לערך, שימש…

קרא עוד ←

כנס המסעדנות ה-5 של ישראל יוצא לדרך!

22.4.18 | 09:00-16:00 | מלון דיוויד אינטרקונטיננטל, ת"א

כנס המסעדנות ה-5 של ישראל יוצא לדרך! תפסו מקומות אנחנו מתחילים, כל מובילי התחום בכנס שהפך למסורת עם כל החידושים והפתרונות לעולם המסעדנות, סדנאות, תערוכות ועוד. ב-22.4.18 במלון דיוויד אינטרקוטיננטל בת"א. כל מובילי…

קרא עוד ←

5 טיפים למנגל המושלם

השף הויקינגי דן הולנדר - דרך הגריל

לכבוד יום העצמאות ולכבוד זה שכל זמן וכל חג הוא זמן מתאים בשביל לעשות על האש. יש משהו בנפנוף, בארוחה המשותפת שגורם עונג כבר דורות. והפעם לכבוד החג אנחנו מארחים את דן הולנדר…

קרא עוד ←

אתגר האוכל הגדול במסעדת המעשנה!

אתגר האוכל הראשון של מגזין האוכל יצא לדרך במסעדת המעשנה במושב ינוב, השאלה האם אתם מוכנים לפרק שישאיר אתכם רעבים במיוחד!!! צפו באתגר האוכל הגדול במסעדת המעשנה עם שני מתמודדים שיתחרו על למעלה…

קרא עוד ←

יצאנו לאכול אצל פדריק האיש והמגבעת במקום די מפתיע במודיעין

מסעדת פדריק, ישפרו סנטר, הקדר, מודיעין

השעה היא צהריי היום, הולכים לאכול צהריים במסעדת פדריק, במתחם ישפרו סנטר במודיעין, אזור תעשייה מסחרי שמתחושה שלנו לא מייצג סביבה קולינרית במיוחד, אך עם זאת יש כמה פנינים קולינריים באזור. חוץ המסעדה…

קרא עוד ←

רכבת לילה קולינרית לתל-אביב

חוויות על הדרך עם השף שאול בן אדרת

כל כך הרבה חוויות עוברות עלינו ברכבת ישראל, בנסיעה לעבודה או לבסיס וכמובן הביתה, אבל את החוויה הזו לא אשכח לעוד הרבה זמן. מעבר לחוויית הנסיעה ישנן גם פעילויות רבות שעושים ברכבת ישראל…

קרא עוד ←

פונדק דה לוקס, לונה פארק של בשרים מתובל בצעקות שוק!

פונדק דה לוקס, רח' עולי ציון 7, שוק הפשפשים, יפו

מגזין האוכל יצא לבדוק את פונדק דה לוקס,  בר בשרים בסגנון אמריקאי old school שנמצא בלב שוק הפשפשים הססגוני והצבעוני ברח' עולי ציון 7, יפו התחלנו: הגענו לשוק הפשפשים המגניב ואחרי סיבוב בין הדוכנים…

קרא עוד ←

ניטן תאי – אסיה הרחוקה במרחק נגיעה עם שף משלנו שעושה את ההבדל

מסעדת ניטן תאי, רח' הארבעה 21, ת"א

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת ניטן תאי, רח' הארבעה 21 ת"א. המסעדה, שעברה שינוי משמעותי מאז פתיחתה, מגוונת ונגישה יותר כיום לקהל הישראלי תוך ניצוחו של השף שחף שבתאי, בעל רזומה עשיר…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת עראיס

מסעדה שפשוט נותנת לבשר לדבר באווירה תל אביבית טיפוסית

מסעדת עראיס, שרונה מרקט, אלוף קלמן מגן 3, תל אביב

לאור הביקורות המפרגנות, הלכנו לבדוק האם מסעדת עראיס בשרונה מרקט תל אביב היא אכן הדבר הבא במסעדות הבשרים. התחלנו: התחלנו עם בירה סטלה מהחבית (בכל זאת בשר חייב אלכוהול ליד) וקרפצ'יו פילה בקר…

קרא עוד ←
ביקורת מסעדת יוליה בנמל ת"א

כשהגלים מתחזקים המסעדות החזקות מתגלות, מסעדת דגים עם הנוף הכי יפה בת"א

מסעדת יוליה, יורדי הסירה 1, נמל ת"א

מגזין האוכל יצא לבדוק את מסעדת יוליה, בנמל ת"א, מסעדה בחלקה השקט של הנמל, עם נוף לים ורחש הגלים, שגרם לנו לחשק למאכלי ים ודרינק טוב! הורידו עוגן, אנחנו מתמקמים! קוקטייל: כדי להתניע…

קרא עוד ←